Politica de privacitat

Qui és el responsable del tractament de les dades personals?

PARLEM TELECOM COMPANYIA DE TELECOMUNICACIONS, S.A. (“PARLEM”)

N.I.F nº: A-65851446

Domicili social: C/ Àlaba, 61, 2a planta 08005 Barcelona

Correu electrònic: atencioalclient@parlem.com

Telèfon: (+34) 935478860

Delegat de Protecció de Dades: protecciodedades@parlem.com

Amb quines finalitats tractarem les dades personals?

Tractarem les dades personals dels usuaris per a enviar-losinformació (també per via electrònica) de productes i serveis de PARLEM i/o, si s’escau, de MUTUACAT, MUSSAP, PETROLIS INDEPENDENTS I CATGAS CATLLUM.

Si es recullen dades personals a través de formularis,serà necessari que s’omplin els camps assenyalats com a “obligatoris”. El fet de no omplir-los o omplir-los parcialment,podria suposar que no es pugui atendre la petició de l’usuari.

Cal que se’ns comuniquin les dades personals actuals perquè la informació estigui actualitzada i sense errors.

Quan temps conservarem les dades personals?

Les dades personals es conservaran per a poder enviar comunicacions informatives i comercials mentre l’usuari no ens revoqui el seu consentiment.

Quina és la legitimació per al tractament de les dades personals?

La base legal per al tractament de dades és el consentimentde l’usuari expressat amb l’acceptació de la Política de Privacitat.

A quins destinataris es comunicaran les dades personals?

Si l’usuari ho sol·licita, les dades podran comunicar-se a MUTUACAT, MUSSAP, PETROLIS INDEPENDENTS i CATGAS CATLLUM, per a les mateixes finalitats per les que les tracta PARLEM.

Quins són els drets en relació amb les teves dades personals?

L’usuari podrà exercir el seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició del tractament de les seves dades, de conformitat amb allò previst a la normativa vigent. 

Igualment, podrà revocar el consentiment en qualsevol momentsense que això afecti de forma retroactiva al tractament de les dades realitzat fins el moment.

L’usuari podrà exercir aquests drets mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a protecciodedades@parlem.com.

En el supòsit que l’usuari no obtingui una resposta satisfactòria i/o desitgi formular una reclamació o obtenir més informació al respecte de qualsevol d’aquests drets, podrà adreçar-se a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).